Noves Inscripcions

ATENCIÓ !!!  La petició de lloc per la Fira de l’Arrop no implica ni dona per fet
que es pugui participar a la Fira.
Demanem doncs que no és facin peticions reiteratives. En el cas de poder donar compliment a la petició s’informarà per correu electrònic al interessat.

Nom i Cognom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon

Direcció

Descripció del producte i mides de la parada

Advertiment:
En compliment de lo disposat en la LOPD 15/99 y LSSICE 34/2002 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis seran recollits en un fitxer propietat de l’Associació de Veïns Dalt la Vila Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades esmentades per mitjà de l’adreça de correu-e “ fira@daltlavila.cat ” S’obtenen les teves dades exclusivament per gestionar els serveis i/o informació que ens sol·licites mitjançant el present formulari.

Encap cas es cediran les teves dades a tercers ni se t’enviarà informació fora de la generada pel teu contact amb l’Associació.
Per altra part, el fet d’emplenar aquest formulari implica que reconeixes que la informació i dades personals voluntàries que ens dones són teves, exactes i certes. Pel sol fet d’enviar el present formulari declaro que he llegit i entès aquestes condicions proposades per l’Associació de Veïns Dalt la Vila i que les ACCEPTO en la seva totalitat.